Slagerij Gelderblom

Openingstijden:

maandag
: 08:00 - 18:00
dinsdag
: 08:00 - 18:00
woensdag
: 08:00 - 18:00
donderdag
: 08:00 - 18:00
vrijdag
: 08:00 - 18:00
zaterdag
: 08:00 - 16:00
zondag
: gesloten

Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld is een ambachtelijk slagerij met een eigen vleesbewerking en een centrale worstmakerij.
Wij leveren een ruim assortiment aan specialiteiten en ambachtelijke producten tegen aantrekkelijke prijzen. In de slagerij vindt u een keur van dagverse maaltijdcomponenten, gegrilde specialiteiten, topkwaliteit rundvlees en scherpe aanbiedingen.

Of het nu gaat om een goed en lekker stuk vlees, gourmet, barbecue, maaltijden, of vleeswaren uit eigen worstmakerij, wij bieden u een breed assortiment en vooral smaakvol.

Tevens bieden wij u een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warm en koude buffetten, bij Gelderblom is alles mogelijk.

Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.

http://www.warnsveld.slagerijgelderblom.nl   http://www.facebook.com/slagerijwarnsveld