Brainwash

Openingstijden:

maandag
: 09:00 - 18:00
dinsdag
: 09:00 - 18:00
woensdag
: 09:00 - 18:00
donderdag
: 09:00 - 20:00
vrijdag
: 09:00 - 20:00
zaterdag
: 08:00 - 18:00
zondag
: gesloten

BrainWash is in 2006 ontstaan uit de hele simpele vraag: wat is de ideale kapsalon voor de klant, voor jou?

Uit de vergelijking met duizenden andere kapsalons overal ter wereld en het geconcentreerd luisteren naar vele, vele klanten, kwamen allerlei bijzondere kenmerken voort, zoals :

  • Iedereen betaalt bij ons dezelfde, lage prijs. Eindelijk betalen vrouwen bij de kapper dus niet meer dan mannen!
  • We bieden prima kwaliteit in een gezellige omgeving tegen een prettige prijs.
  • Prijs is ook echt prijs. BrainWash geeft je alles wat jouw haren nodig hebben en berekent helemaal niets extra voor het gebruik van die producten in de wasbak of bij je styling. Op die manier is onze prijs dus nog aantrekkelijker!
  • We zijn veel en lang open voor jou. In Warnsveld zijn we aan het begin van de week tot 18.00 uur geopend. Op donderdag tot 20.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn we ’s morgens vanaf 8.00 uur tot ’s middags 18.00 uur geopend. Na je werk of school nog naar de kapper kan bij ons dus gemakkelijk!
  • We werken zonder afspraak. Je kunt spontaan binnenlopen, elke keer als je zin hebt wat leuks met je haren te laten doen. Nooit meer een bad hair day!
  • Professionele, topkwaliteit Wella-producten en de laatste modein haarverzorging,haarstyling en haarkleuringen. Ook zijn deze producten speciaal uitgezocht voor een optimaal effect als je thuis je haren verzorgt en stylt.
  • BrainWash is een specialist in kleuren, knippen en stylen. Wij werken alleen met gediplomeerde kappers en al onze medewerkers trainen vaak en intensief om jou steeds het allerbeste en allernieuwste te kunnen aanbieden.
  • We openen overal nog meer salons voor onze honderdduizenden tevreden klanten en de velen die die graag een BrainWash bij zich in de buurt willen hebben. Zo heb je extra mogelijkheden op elk moment een BrainWash te bezoeken!