BB Optiek

Openingstijden:

maandag
: gesloten
dinsdag
: 09:00 - 17:30
woensdag
: 09:00 - 17:30
donderdag
: 09:00 - 17:30
vrijdag
: 09:00 - 20:00
zaterdag
: 09:00 - 16:00
zondag
: gesloten

Contact:

tel. 0575 - 529833

BB Optiek Brillen & Lenzen in Warnsveld verkoopt al jaren de mooiste brillen, zonnebrillen en contactlenzen vanuit de optiekzaak op Winkelcentrum Dreiumme. In onze moderne winkel kunt u in alle rust en in een ongedwongen sfeer terecht voor al uw vragen over ogen, scherp zicht en oogzorg.

Naast de gebruikelijke oogmeetruimtes vindt u bij BB Optiek Brillen & Lenzen ook een open werkplaats. Zo geven wij u graag een extra inkijkje in de wereld van optiek. Onze winkel is eigentijds ingericht, ruim opgezet en de bereikbaarheid is prima. Ook is er gratis parkeergelegenheid.  Ans, David en Nica zijn de gezichten achter de winkel. Service en klantvriendelijkheid zijn naast deskundigheid de kernwaarden waar ons bedrijf voor staat.

 Kortom: bij BB Optiek Brillen & Lenzen legt u uw oogzorg in handen van een deskundige opticien zodat u verzekerd bent van de beste oogoplossing. Daarnaast adviseren u ook graag bij het maken van een keuze uit de uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen. Door zowel de mode als de technische ontwikkelingen op de voet te volgen, wordt ons assortiment op peil gehouden waardoor u altijd verzekerd bent van een topproduct. U bent van harte welkom bij BB Optiek Brillen & Lenzen aan de Runneboom 10 in Warnsveld.