BB Optiek

Openingstijden:

maandag
: gesloten
dinsdag
: 09:00 - 17:30
woensdag
: 09:00 - 17:30
donderdag
: 09:00 - 17:30
vrijdag
: 09:00 - 20:00
zaterdag
: 09:00 - 16:00
zondag
: gesloten

Contact:

tel. 0575 - 529833

Let op !!! Vrijdagavond tussen 17.30 uur en 18.30 uur gesloten

BB Optiek

BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld verkoopt al jaren de mooiste brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen vanuit de optiekzaak op Winkelcentrum Dreiumme. In onze ruime, moderne winkel kunt u in alle rust en in een ongedwongen sfeer terecht voor al uw vragen met betrekking tot oog en oor.

De winkel

Bij BB Optiek Zien & Horen vindt u naast de gebruikelijke oogmeetruimtes ook een open werkplaats en een aparte ruimte voor het aanmeten van hoortoestellen. De inrichting is modern en ruim opgezet en de bereikbaarheid is prima; de optiekzaak zit aan een plein met gratis parkeergelegenheid.

De gezichten achter BB Optiek.

Eigenaresse Ans Hoekerswever en David Buist zijn de gezichten achter de winkel. Service en klantvriendelijkheid zijn naast deskundigheid de kernwaarden waar zij voor staan. Ze helpen u uiteraard graag bij het maken van een keuze uit het uitgebreide assortiment.

Het assortiment

Uiteraard vindt u bij ons (zonne)brillen en contactlenzen, maar ook voor hoortoestellen zit u goed! Door de technische ontwikkelingen op de voet te volgen wordt het assortiment op peil gehouden, waardoor u altijd verzekerd bent van een topproduct.

 

Kom langs!

Bent u op zoek naar een goede opticien/audiospecialist? U bent van harte welkom bij BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld.