spIJS

spIJS Warnsveld, de plek voor iedereen

Bij spIJS staat een divers team van mensen klaar om je iedere dag te laten genieten van ambachtelijk schepijs, een verse kop koffie met een lekker stuk taart, een heerlijke lunch of een verse daghap.Wij gunnen iedereen de kans om even aan het snelle leven te ontsnappen en elkaar met aandacht te ontmoeten.

spIJS is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Dat betekent dat we een bedrijf zijn waarin commercie en zorg hand in hand gaan. Dit zie je terug in ons menu maar ook in de mensen die bij ons werken.

Het team van spIJS bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar anderen soms stoppen, gaan wij met elkaar de uitdaging aan om op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en talenten. We bieden hiervoor de erkenning en de ruimte die nodig is om te blijven groeien


De Kadokamer

DE KADOKAMER,

Dameskleding en accessoires volgens de laatste modetrends. Aparte woonaccessoires en leuke kado’s. Alles voor betaalbare prijzen.


Elbrink bloemen & planten

Bloemsierkunst Elbrink is een mooie vrolijke winkel voor al uw bloemen en planten!
Ook staan wij voor uw klaar voor als uw bruidswerk, rouwwerk of  advies.
Graag tot ziens bij Bloemsierkunst Elbrink!
Wij zijn via onze webshop 24/7 bereikbaar: www.elbrinkgroen.nl of www.elbrinkbloemen.nl.

RoZus bloemen en planten

RoZus: voor al uw bloemen en planten

RoZus bloemen en planten is sinds maart 2015 gevestigd op het winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. RoZus is een verbastering van het engelse Roses. Geschreven met Zus slaat de naam op de 2 zussen die samen deze leuke winkel runnen: Een mooie gezellige bloemenwinkel met een assortiment verse bloemen, mooie planten en leuke accessoires om ieder huis gezellig te maken.

Wij hebben veel dagverse snijbloemen en diverse boeketten voor u klaar staan. Verder is er volop keuze uit planten en plantenbakken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het samenstellen van uw eigen boeket of plantenbak.

Ook voor rouwarrangementen en  bruidswerk kunt u bij ons terecht. Wij bezorgen onze bloemen, planten en boeketten binnen een straal van 10 kilometer rondom Warnsveld. Voor bestellingen kunt u terecht op www.rozus.nl.


Slagerij Gelderblom

Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld is een ambachtelijk slagerij met een eigen vleesbewerking en een centrale worstmakerij.
Wij leveren een ruim assortiment aan specialiteiten en ambachtelijke producten tegen aantrekkelijke prijzen. In de slagerij vindt u een keur van dagverse maaltijdcomponenten, gegrilde specialiteiten, topkwaliteit rundvlees en scherpe aanbiedingen.

Of het nu gaat om een goed en lekker stuk vlees, gourmet, barbecue, maaltijden, of vleeswaren uit eigen worstmakerij, wij bieden u een breed assortiment en vooral smaakvol.

Tevens bieden wij u een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warm en koude buffetten, bij Gelderblom is alles mogelijk.

Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.

http://www.warnsveld.slagerijgelderblom.nl   http://www.facebook.com/slagerijwarnsveld


Benu Apotheek Warnsveld

Benu Apotheek  Runneboom 16  7232 CX   WARNSVELD  Telefoon: 0575-572495  Fax: 0575-525728

Benu apotheek is deskundig en toegankelijk voor iedereen.
Benu apotheek bied persoonlijke en professionele service en zorg van topkwalitijd voor uw gezondheid. Omdat uw behoeften centraal staan, werken wij nauw samen met professionele zorgverleners. U kunt bij ons niet alleen voor medicijnen terecht maar ook met alle vragen over uw medicijnen of ziekte. Ook als u gezond bent en dat ook wil blijven kunt u bij ons terecht.


Kruidvat


Kapsalon Davines

“The other way of hairstyle”

Er staat een team van professionele haarstylisten voor u klaar om u te voorzien van een passend & persoonlijk advies. Dit kunnen we mede mogelijk maken door de producten van Davines. Davines is een B-corp, haarcosmetica & familiebedrijf uit Parma, Italië wat staat voor vernieuwing, innovatie & duurzaamheid. Trots op onze kwaliteiten & producten waarmee we werken hopen we u te mogen verwelkomen in onze kapsalon.

 

 

 


HEMA Warnsveld

Hema Warnsveld    Runneboom 2b    7232 CX    Warnsveld

Sinds 8 juli 2009 zijn wij gevestigd in Warnsveld, op het winkelcentrum Dreiumme met ruime (gratis) parkeermogelijkheden.

Onze winkel is een overzichtelijke, gezellige winkel met vriendelijk personeel. Wij hebben een ruim assortiment en tevens krijgen wij iedere dag vers gebak. Op zondag hebben wij geen gebak. Wij hebben voor iedere klant wel wat in huis. Ook kunt u op de website www.Hema.nl  heel gemakkelijk uw artikelen bestellen en deze kunt u dan bij ons in de winkel ophalen.

Like ook onze Facebookpagina ( Hema Warnsveld) en blijf op de hoogte van aanbiedingen, assortiment wijzigingen en overige nieuwtjes!

Namens alle medewerkers nodigen wij u van harte uit, om onze winkel te komen bezoeken. Wij staan iedere dag voor u klaar!


Groente & Fruit

www.gewoonvers.nl