spIJS

spIJS Warnsveld, de plek voor iedereen

Bij spIJS staat een divers team van mensen klaar om je iedere dag te laten genieten van ambachtelijk schepijs, een verse kop koffie met een lekker stuk taart, een heerlijke lunch of een verse daghap.Wij gunnen iedereen de kans om even aan het snelle leven te ontsnappen en elkaar met aandacht te ontmoeten.

spIJS is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Dat betekent dat we een bedrijf zijn waarin commercie en zorg hand in hand gaan. Dit zie je terug in ons menu maar ook in de mensen die bij ons werken.

Het team van spIJS bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar anderen soms stoppen, gaan wij met elkaar de uitdaging aan om op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en talenten. We bieden hiervoor de erkenning en de ruimte die nodig is om te blijven groeien


De Kadokamer

DE KADOKAMER,

Dameskleding en accessoires volgens de laatste modetrends. Aparte woonaccessoires en leuke kado’s. Alles voor betaalbare prijzen.


Elbrink bloemen & planten

Bloemsierkunst Elbrink is een mooie vrolijke winkel voor al uw bloemen en planten!
Ook staan wij voor uw klaar voor als uw bruidswerk, rouwwerk of  advies.
Graag tot ziens bij Bloemsierkunst Elbrink!

RoZus bloemen en planten

RoZus: voor al uw bloemen en planten

RoZus bloemen en planten is sinds maart 2015 gevestigd op het winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. RoZus is een verbastering van het engelse Roses. Geschreven met Zus slaat de naam op de 2 zussen die samen deze leuke winkel runnen: Een mooie gezellige bloemenwinkel met een assortiment verse bloemen, mooie planten en leuke accessoires om ieder huis gezellig te maken.

Wij hebben veel dagverse snijbloemen en diverse boeketten voor u klaar staan. Verder is er volop keuze uit planten en plantenbakken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het samenstellen van uw eigen boeket of plantenbak.

Ook voor rouwarrangementen en  bruidswerk kunt u bij ons terecht. Wij bezorgen onze bloemen, planten en boeketten binnen een straal van 10 kilometer rondom Warnsveld.


Slagerij Gelderblom

Slagerij & Partyservice Gelderblom Warnsveld is een ambachtelijk slagerij met een eigen vleesbewerking en een centrale worstmakerij.
Wij leveren een ruim assortiment aan specialiteiten en ambachtelijke producten tegen aantrekkelijke prijzen. In de slagerij vindt u een keur van dagverse maaltijdcomponenten, gegrilde specialiteiten, topkwaliteit rundvlees en scherpe aanbiedingen.

Of het nu gaat om een goed en lekker stuk vlees, gourmet, barbecue, maaltijden, of vleeswaren uit eigen worstmakerij, wij bieden u een breed assortiment en vooral smaakvol.

Tevens bieden wij u een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warm en koude buffetten, bij Gelderblom is alles mogelijk.

Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.

http://www.warnsveld.slagerijgelderblom.nl   http://www.facebook.com/slagerijwarnsveld


Shoeby

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby.
We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.
Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als voor de dames en heren Refill bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jill en Mitch ontwikkeld.

Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt.

De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis.
Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan de Shoeby filialen een nieuwe beleving.

Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang. Niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten.

Alle vaste klanten van Shoeby – ruim 700.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card of App en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste trends in dameskleding, herenkleding & kinderkleding en aanbiedingen op het gebied van fashion? Meld je dan direct aan voor de Shoeby Fashion Flash, onze digitale nieuwsbrief

 


Profile Bleumink

Profile Bleumink de Fietsspecialist staat voor service en garantie. Tezamen  met de grotere filialen in Zutphen aan de Spittaalstraat en in Vorden aan de Dorpsstraat biedt Bleumink een uitgebreid assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires. In Warnsveld aan de Runneboom heeft Bleumink een prachtig servicepunt met werkplaats kunnen openen dat aansluit bij de wensen van de klanten. Meer informatie is te vinden op www.profilebleumink.nl


Benu Apotheek Warnsveld

Benu Apotheek  Runneboom 16  7232 CX   WARNSVELD  Telefoon: 0575-572495  Fax: 0575-525728

Benu apotheek is deskundig en toegankelijk voor iedereen.
Benu apotheek bied persoonlijke en professionele service en zorg van topkwalitijd voor uw gezondheid. Omdat uw behoeften centraal staan, werken wij nauw samen met professionele zorgverleners. U kunt bij ons niet alleen voor medicijnen terecht maar ook met alle vragen over uw medicijnen of ziekte. Ook als u gezond bent en dat ook wil blijven kunt u bij ons terecht.


Kruidvat


Kapsalon Davines

“The other way of hairstyle”

Er staat een team van professionele haarstylisten voor u klaar om u te voorzien van een passend & persoonlijk advies. Dit kunnen we mede mogelijk maken door de producten van Davines. Davines is een B-corp, haarcosmetica & familiebedrijf uit Parma, Italië wat staat voor vernieuwing, innovatie & duurzaamheid. Trots op onze kwaliteiten & producten waarmee we werken hopen we u te mogen verwelkomen in onze kapsalon.